Menu

  Stoere baby, coole peuter.. dit speelgoed doe je cadeau

  Rollend over de stoep op een zwarthouten driewielige loopfiets, je zonnebril glanst in de zon, je verrekijker blinkt aan het stuur… “er is slechts ruimte voor één coole peuter in deze wijk.” Tja ze hebben het niet van een vreemde hoor. Coole mama en papa, oom of tante, opa, oma; waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet. Maar wat voor stoer cadeau geef je nou aan zo’n kleine kanjer? Het is namelijk alweer even geleden dat je zelf die coole peuter was. Baby Plus deed een ronde langs de populairste speeltuintjes met de coolste baby’s en peuters om erachter te komen wat je stopt in Sinterklaas z’n bag voor kindjes met swag.

  Speeltuin ‘de rollende ruiter’

  De geur van brandend rubber, prachtig uitgestippelde circuits, glimmende bolides… Op speeltuin ‘de rollende ruiter’ hoor je er pas bij als je succesvol in de slipstream van je voorganger weet te rijden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze racecoureurtjes enthousiast worden van al het speelgoed op wielen:

  1. Het perfecte cadeau voor snelheidsduiveltjes: met een twee- of driewieler ben je heel de buurt te rap af. De meeste van deze fietsjes zijn eenvoudig om te bouwen van driewielig naar tweewielig zodat deze op meerdere leeftijden gebruikt kunnen worden.
  2. Xtreme racing! Geen heuvel is voor jou te hoog en geen stoeprand staat je in de weg met deze coole stepjes.
  3. Op deze loopwagens ga jij als de bliksem. Kijk daar komt iemand in z’n Mercedes voorbij rijden. En daar! Daar is de boer op z’n tractor.
  4. Ho niet zo haastig kleintje. Jij komt ook aan de beurt. De jongste bestuurders in hun loopstoelen kunnen niet wachten om het circuit te betreden.

  Speeltuin ‘het echte leven’

  Niets is zo cool als dat wat grote mensen doen – die mogen echt alles. Kijk ze eens gaan met hun smartphones, make-up en kinderwagens, dat wil toch iedereen! Speeltuin ‘het echte leven’  geniet van het ehm… echte leven zeg maar. Want stoere peuters doen grote mensen na met deze supercoole speelgoedartikelen:

  1. Verzamel speelgoed, snacks en die dennenappel die je eerder vond en neem het mee in een eigen speelkoffer. Handig, want neem je die kostbaarheden overal mee naartoe.
  2. Klaar voor de rode loper? Met een stoere make-up-set leg jij de laatste hand aan je normaal al prachtige vertoning.
  3. Wat een mooie vogel aan het andere kant van het plein, de glijbaan daar verderop is eindelijk vrij en volgens mij had dat jongetje daar net iets lekkers van z’n moeder gekregen. Niets ontgaat jou meer met een verrekijker op zak.
  4. Appen, navigeren, spelletjes spelen. Daar draai jij je hand niet voor om. Met je eigen mobiele telefoon steel jij de blits!
  5. Ga er op uit met je poppen en knuffels, want avonturen beleef je samen. Met een van deze poppenwagens hoeft niemand meer thuis te blijven.
  6. Een foto van oma *CLICK* een foto van papa *CLICK* hey daar jij, say cheese! *CLICK* Leg al je mooiste momenten vast met een stoere speelgoedcamera.

  Speeltuin ‘mijn eerste burpies’

  Hy-hy-hy-hyperleuk dat jullie er zijn! Wat kregen we een enthousiast welkom op speeltuin ‘mijn eerste burpies’. Al springend, rennend en klauterend kregen we antwoord op de vraag; welk speelgoed staat bij jullie op je Sinterklaasverlanglijst?

  1. Zijwaarts springen of een hinkelsprong maken? Met een springtouw kun jij al jouw kunsten vertonen!
  2. Gebruik hem als opstapje, speeltafel, balanceerboard, brug of luie stoel. Ja met een balance board kun je werkelijk alle kanten op.
  3. Tover je kamer om tot een speelplaats van kleur en beweging! De stapelstenen van Stapelstein dagen elk kind uit tot spelen, bouwen en ontdekken.
  4. Met de unieke zachte bouwblokken van MODU bouwt je kindje unieke creaties om op te rijden, overheen te klauteren en mee te spelen.
  5. Zweef door de lucht, laat de wind door je haren waaien. Wat is het toch genieten op een schommel.

  Speeltuin ‘de driebloksflat’

  Help mijn peuter is klusser! Op speeltuin ‘de driebloksflat’ wandelen we tussen een oneindige reeks aan blokkentorens, zandkastelen en treinbanen. In deze ware blokkenmetropool is iedereen geboren met twee rechter handen. De meeste gewilde cadeauartikelen zijn dan ook niet moeilijk te raden.

  1. Van spoorwegovergang tot intercity-traject. Elke centimeter treinbaan is hier aangelegd door deskundige bouwers. Treinen blijven dan ook immens populair!
  2. Blokkenhuis, blokkenwinkel, blokkendierentuin.. Met stapelblokken creëer je gewoon alles wat in je opkomt.
  3. Met een gereedschapsgordel draag je al je essentiële gereedschap met je mee. Een kleine klus is zo geklaard. Bovendien zie je er superstoer uit!
  4. Geen klus is voor jou te ingewikkeld, geen schroef is jou onbekend. Alleen de echte klussers hebben een volledige werkbank in huis.
  5. Op zoek naar datgene dat van je blokkenhuis een blokkenthuis maakt? Met dit hamerspel creëer je de leukste wanddecoratie.
  6. Geen viaduct is te hoog en geen brug te uitdagend. Nee, deze kleine wegwerkers bouwen hun perfecte autobanen zonder files.