Menu

Reviews

Hoe plaats ik een productreview?

Nadat een online bestelling is afgerond, ontvang je een e-mail vanuit Trusted Shops om over je aankoop een review te schrijven. In de e-mail vind je een link naar het beoordelingsformulier waarin je kunt aangeven of je aankoop bevalt.

Hoe plaats ik een bedrijfsreview?

Nadat een online bestelling is afgerond, ontvang je een e-mail vanuit Trusted Shops om Baby Plus op serviceniveau te beoordelen. In de e-mail vind je een link naar het beoordelingsformulier waarin je jouw ervaring met betrekking tot het bestelproces kunt beoordelen.

Zijn de product- en bedrijfsreviews authentiek?

Alle reviews worden door Trusted Shops gecontroleerd aan de hand van strikte inzendingscriteria. Zo kunnen er alleen beoordelingen geplaatst worden als klanten een directe ervaring met het bedrijf hebben gehad en worden beoordelingen gecontroleerd door Trusted Shops voordat ze gepubliceerd worden. Meer informatie over het plaatsen van reviews via Trusted Shops vind je op de Trusted Shops-website.

Hoe gaat Trusted Shops om met de persoonsgegevens?

Bij het afsluiten van de Kopersbescherming, verzamelt Trusted Shops gegevens om je bescherming te kunnen bieden op je aankopen. Beoordelingen die je plaatst zijn zichtbaar voor iedereen, de persoonlijke gegevens niet. Na het beëindigen van de kopersbescherming wordt verdere verwerking van de gegevens beperkt en worden de gegevens na afloop van de betreffende wettelijke bewaarplicht gewist.

Als er geen kopersbescherming is afgesloten, ontvangt Trusted Shops mogelijk jouw e-mailadres, het bestelnummer en de besteldatum voor de verzending van een beoordelingsverzoek in opdracht van een webshop. Trusted Shops wist je gegevens in dit geval automatisch na 90 dagen. Meer informatie over de omgang met persoonsgegevens vind je op de Trusted Shops-website.