Menu

Retourneren en omruilen winkelaankopen Haarlem

Slide

Wat is de retourtermijn van winkelaankopen?

Artikelen die je in de Baby Plus-winkel hebt gekocht, kun je binnen 30 dagen na aankoop in de winkel retourneren of ruilen voor een ander artikel. Kleding die in de uitverkoop/SALE is gekocht, kun je binnen 14 dagen retourneren.

Hoe werkt retourneren in de winkel?

Artikelen die je in de Baby Plus-winkel hebt gekocht, kun je in de winkel retourneren. Neem bij het terugbrengen van de artikelen altijd de bon van jouw aankoop mee.

Kan ik een artikel ruilen in de winkel?

Valt de kleur van het artikel niet in de smaak en wil je liever een andere kleur? Je kunt het artikel dat je in de winkel hebt gekocht ruilen in de winkel. Neem altijd de bon van jouw aankoop mee. Als de waarde hoger of lager uitvalt, verrekenen we het bedrag.

Ik ben de bon kwijt, kan ik mijn bestelling nog retourneren of ruilen in de winkel?

Het is alleen mogelijk om jouw aankoop te ruilen of retourneren met de kassabon.

Wat zijn de retourvoorwaarden in de winkel?

Indien je de artikelen die je in de winkel hebt gekocht wil retourneren, bewaar dan de verpakking van de artikelen en breng de artikelen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat (in originele verpakking met alle kaartjes eraan) terug naar de winkel. Het is alleen mogelijk de aankoop te retourneren met de kassabon.

Krijg ik gelijk mijn geld terug bij het retourneren van mijn winkelaankoop?

Je ontvangt het aankoopbedrag van jouw winkelaankoop direct contant uitbetaald in de winkel. Bij grote bedragen kan Baby Plus ervoor kiezen het bedrag terug te storten.

Kan ik een online bestelling retourneren in de winkel?

Je kunt je online bestelling retourneren in de Baby Plus-winkel. De retourzending wordt op dezelfde manier behandeld als het retourneren van een online bestelling en dezelfde voorwaarden zijn van toepassing. Meer informatie over het retourneren van een online bestelling vind je hier.