Bestel nu, betaal later
Gratis verzending
30 dagen retourtermijn
Menu

De verschillen tussen Stokke® kinderstoelen

Stokke Blog Header (989x620)

De iconische Tripp Trapp® is bij velen een bekend gezicht in huis – een tijdloze favoriet onder ouders, grootouders en gezinnen wereldwijd. In dit blog gaan we verder dan de Tripp Trapp® en verkennen we de andere kinderstoelen van Stokke®. Nog belangrijker, we onderzoeken de verschillen tussen deze stoelen en wat ze uniek maakt. Als je nieuwsgierig bent naar welke andere kinderstoelen het merk te bieden heeft en welke stoel het beste bij jouw behoeften past, dan ben je hier aan het juiste adres. Lees snel verder!

Stokke® Tripp Trapp®

De welbekende Stokke® Tripp Trapp® is een iconische kinderstoel die bij veel gezinnen op de babyuitzetlijst staat. De kinderstoel heeft een intelligent, ergonomisch ontwerp. Hierdoor beweegt je kind vrij terwijl hij op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de Stokke® Tripp Trapp® met je kind meegroeit. Zo zijn de zitplank en voetensteun verstelbaar. Daarnaast koop je handige bijpassende accessoires zodat de stoel op meerdere leeftijden geschikt is om te gebruiken. Zelfs al vanaf de geboorte.

De stoel is geschikt vanaf dag één (met bijpassende accessoires) tot een leven lang. De stoel heeft een klassiek, tijdloos design gemaakt van Europees hout. Met bijpassende accessoires gebruik je de kinderstoel op verschillende leeftijden:

Blog Tripp Trapp

Stokke® Nomi® Kinderstoel

Op zoek naar een kinderstoel die met je kindje meegroeit, veilige steun biedt en zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid? Dan ben je bij Nomi aan het juiste adres. De Nomi Kinderstoel is perfect op je kindje afgestemd, vanaf ongeveer 2 jaar tot in de tienerjaren. Met aanvullende sets gebruik je de meegroeistoel zelfs al vanaf de geboorte.

De verticale stoelbasis van de Stokke® Nomi® Kinderstoel geeft stevigheid, duurzaamheid en flexibiliteit aan de meegroeistoel. Bovendien beschikt de stoel over een unieke vorm die ervoor zorgt dat de zithoogte en zitdiepte perfect op elkaar zijn afgestemd. Wanneer je de hoogte van de zitting en voetsteun verstelt, wordt de zitdiepte automatisch aangepast dankzij de unieke vorm van de houten stoelbasis. Verstellen gaat eenvoudig en zonder gereedschap.

De stoel is geschikt vanaf dag één (met bijpassende accessoires) tot een leven lang. De stoel die inspireert om actief te zitten dankzij de vorm. Met bijpassende accessoires gebruik je de kinderstoel op verschillende leeftijden:

Stokke® Steps™

De Stokke® Steps™ is een veelzijdige kinderstoel die de ontwikkeling volgt van je kindje. Vanaf dag één een comfortabele en functionele stoel. De Stokke® Steps™ is, met gebruik van de juiste accessoires, te gebruiken voor pasgeboren baby’s, peuters, kleuters en zelfs tieners. Het modulaire concept past bij ieder kind, stap voor stap. De Stokke® Steps™ Stoel is eenvoudig aan te passen naar de grootte van je kind. Zowel de voetensteun als de rugleuning zijn te verstellen. Zo zit je kindje altijd comfortabel en, door de ronding van de zitting en rugleuning, bovendien ergonomisch.

De stoel is geschikt vanaf de geboorte (met bijpassende accessoires) tot de tienerjaren. De stoel biedt een gebruiksvriendelijke zitoplossing met een stijlvolle en minimalistische look. Met bijpassende accessoires gebruik je de kinderstoel op verschillende leeftijden:

Stokke® Clikk™

Kwalitatief en functioneel ontwerp: de Stokke® Clikk™ Kinderstoel voldoet aan al je wensen. De alles-in-één kinderstoel is eenvoudig te monteren en makkelijk in gebruik en onderhoud. Je kindje geniet al vanaf 6 maanden tot 3 jaar – en zelfs nog ouder! – van het comfort en de ondersteuning van de Clikk™. Binnen één minuut heb jij de Stokke® Clikk™ Kinderstoel in elkaar gezet, zonder gereedschap! Bovendien ontvang je alles wat je nodig hebt om te eten, spelen en schoonmaken in één doos. Zonder extra aankopen of lastige aanpassingen. Dankzij het strakke ontwerp zonder hoeken of gaten maak je de stoel moeiteloos schoon. Het eetblad was je na gebruik in de vaatwasser.

De stoel is geschikt vanaf 6 maanden tot 3 jaar oud. Een stoel met een robuust frame en stijlvolle look.

De verschillen tussen Stokke® kinderstoelen

Bedenk welke kenmerken jij belangrijk vindt bij de aanschaf van een kinderstoel om zo de perfecte zitoplossing in huis te halen. Bekijk in één oogopslag de verschillen tussen de Stokke® kinderstoelen:

Tripp Trapp® Nomi® Steps™ Clikk™
Geschikt vanaf de geboorte (i.c.m. accessoires) + + +
Verstelbare zitting + +
Verstelbare voetensteun + + + +
Verstelbare rugleuning +
Verstellen zonder gereedschap +
Inbegrepen accessoires Geen Geen Geen Eetblad en veiligheidstuigje
Newborn set/Wipstoel bevestigen zonder gereedschap + + + n.v.t.
Babyset bevestigen zonder gereedschap + + + n.v.t.
Gewicht stoel 6,5 kg 4,7 kg. 5,13 kg. 3,62 kg
Draagkracht 136 kg. 150 kg. 84 kg. 15 kg.
Afmetingen 49x79x46 cm. 52×83,5×59 cm. 43x71x61 cm. 66x83x56 cm.