Bestel nu, betaal later
Gratis verzending
30 dagen retourtermijn
Menu

Sinterklaascadeaus voor baby’s en peuters

Sinterklaascadeaus voor baby's en peuters

Weet jij wat je voor Sinterklaascadeaus koopt voor baby’s en peuters? Wij helpen je een handje! Het is feest, want Sint & Piet zijn weer in het land. We mogen weer samen onze schoen zetten, liedjes zingen voor de openhaard en genieten van pepernoten, marsepein en cadeautjes. Maar wat haal je nou voor Sinterklaascadeaus voor baby’s en peuters? Samen met Sinterklaas heeft Baby Plus twee inspiratielijstjes gemaakt vol met tips voor schoen- en schoorsteencadeaus.

Top 10 Sinterklaascadeaus voor baby’s (0-1 jaar)

Sint en Piet hebben samen met Baby Plus eens goed gekeken naar de wensen van onze nieuwste Sinterklaasvierders. Ook al zijn de schoentjes nog wat te klein voor pakjes, de cadeautjes die je kunt halen voor baby’s zijn groots. Bekijk hieronder de top 10 Sinterklaascadeaus voor baby’s van ongeveer 0-1 jaar.

 1. Rammelaars. Geluid, textuur en interessante kleuren. Voor een baby is een rammelaar een superleuke manier om de zintuigen te prikkelen. Bovendien wordt door het spelen met de rammelaar de ontwikkeling van oog-handcoördinatie gestimuleerd.
 2. (Grote) knuffeldieren. Niets heeft de potentie om een kinderhart al op vroege leeftijd te stelen als een grote, pluizige vriend. We kennen niet voor niets onze favoriete knuffelvriend van vroeger nog bij naam toch?
 3. Voelboekjes. Het knispert, het kraakt en wat voelt dat stukje toch vreemd. Voelboekjes zijn gemaakt voor de jongste boekenwurmen onder ons.
 4. Speelkleden. Zoveel om te ontdekken! In elke hoek een nieuwe illustratie, aan elke zijde een andere textuur en zoveel om mee te spelen. Babygyms zitten boordevol spannende en leerzame elementen voor baby’s.
 5. Muziekmobielen. Zzzz… heerlijk wegdromen onder een muziekmobiel met bewegende diertjes en een rustgevende melodie. Een muziekmobiel wordt eenvoudig aan de box, ledikant of wieg bevestigd en is een gegarandeerd succes onder de jongste dromers.
 6. Wagenspanners. Fun for on the go! Nooit meer een verveelmomentje onderweg met een superleuke wagenspanner. Wagenspanners worden bevestigd op een autostoel of kinderwagen en bieden baby’s eerste kennismaking met reisspelletjes.
 7. Slaapzakjes. Heerlijk warm wegdromen terwijl de Pieten zich over de daken begeven. Met de koude winterdagen die voor de deur staan is een slaapzak het perfecte Sinterklaascadeau! Slaapzakjes zijn verkrijgbaar in diverse maten en in superschattige prints.
 8. Speelkubus. Met deze zachte, stoffen speelkubussen sla je de plank nooit mis. Baby’s kunnen dit stukje speelgoed ongeremd ontdekken.
 9. Spiegeltjes. Hey wie is dat daar die ik zie? Spiegeltjes voor baby’s zijn ontworpen om kleine oogjes te stimuleren en entertainen. De eigen mond, ogen, tong, oren en neus.. wat een kleine knapperd ben je toch!
 10. Slabbetjes. Hét cadeau voor als tafelmanieren je nog onbekend zijn. Slabbetjes voor baby’s zijn verkrijgbaar in verschillende prints en worden gemaakt uit diverse materialen. Ga voor een soepele stoffen slab of kies voor de makkelijk afneembare siliconen varianten.

Top 10 Sinterklaascadeaus voor peuters (1,5-4 jaar)

Wat hebben ze zich dit jaar weer goed gedragen! Sint & Piet hebben dan ook hun best gedaan om ook dit jaar weer uit te pakken met leuke presentjes. Bekijk hieronder de top 10 Sinterklaascadeaus voor peuters van ongeveer 1,5-4 jaar.

 1. Stapelblokken. Bedenken, bouwen en spelen. Stapelblokken blijven ongekend populair en zijn een perfect cadeau voor kleine kasteel- en torenbouwers.
 2. Puzzels. Leuk, leerzaam en uitdagend! Puzzels verbeteren – naast het speelplezier dat ze met zich meebrengen – de fijne motoriek en het vermogen om om kleuren/vormen te herkennen en verbanden te leggen.
 3. Treinen. All aboard! Niets is zo plezierig als een vlekkeloze reis met je eigen blokkentrein.
 4. Twee- & driewielers. Scheuren door de achtertuin, een parcours afleggen op de speelplaats en samen met papa & mama op pad door de buurt. Met een twee-/driewieler voelt elke peuter zich vrijer dan ooit tevoren. Ook leuk voor later; veel fietsjes kunnen namelijk van twee- naar driewieler omgebouwd worden.
 5. Badspeelgoed. Spetteren, plonsen en bubbels! Kies uit superleuk badspeelgoed en transformeer een peuter in een heuse piratenkapitein of visserman.
 6. Nachtlampjes. Altijd een veilig gevoel met nachtlampjes die waken tijdens de donkere uurtjes. Bovendien leuk als decoratie in de kinderkamer!
 7. Balance board. Fantasie krijgt de vrije loop met een balance board. Te gebruiken als wip, balansbord, glijbaan, opstapje, poppenbed, speeltafel, tunnel en meer!
 8. MODU bouwspeelgoed. Hoe leuk is dit! MODU biedt bouw- & speelkits aan waarmee een peuter uit de bijgeleverde blokken, staven en wieltjes meerdere creaties kan maken. Van hobbelpaard tot loopfiets en van balance board tot bouwtoren. MODU activeert de ontdekkingskracht en het speelplezier van kinderen.
 9. Rugtasjes. Super cute! En uitermate geschikt voor logeerpartijtjes bij opa & oma, een dagje uit en dagen op de peuterspeelzaal. Rugtasjes voor kinderen zijn beschikbaar in allerlei prints.
 10. Eetgerei. Kinderbestek, drinkbeker of anti slip bord. Verrijk de eettafel bij elke maaltijd!