Bestel nu, betaal later
Gratis verzending
30 dagen retourtermijn
Menu

Het verschil tussen de Bugaboo Fox3 en Bugaboo Fox5 Kinderwagen

Zodra er een kleintje op komst is, wil je graag een comfortabele kinderwagen en een wagen boordevol praktische kenmerken voor jou als ouder. Er valt genoeg te kiezen in kinderwagenland. Er worden continu nieuwe wagens en verbeterde versies op de markt gebracht, net zoals bij Bugaboo. Het merk heeft recent de opvolger van de Fox3 Kinderwagen uitgebracht. Maak kennis met de Bugaboo Fox5! Nieuwe functies zijn toegevoegd en eerdere functies van de Fox3 zijn geüpdatet. Wat zijn nou de verschillen tussen beide varianten? We leggen het graag aan je uit!

Ongekend soepele ritjes met de Bugaboo Fox3

De Bugaboo Fox3 Kinderwagen is een fijne kinderwagen die je al vanaf de geboorte gebruikt. De wagen wordt geleverd met een reiswieg en zitje zodat je kindje tot ongeveer 4 jaar oud geniet van optimaal comfort. Daarnaast zorgt de baanbrekende vering in alle vier de wielen dat de kinderwagen ongekend soepel rijdt op elke ondergrond. ​Het is een fijne wagen die geschikt is voor off-road avonturen.

De Bugaboo Fox5 is perfect voor opgroeiende kinderen

De Bugaboo Fox5 is net zo comfortabel als de Bugaboo Fox3, ook geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar oud maar heeft een paar extra handige kenmerken voor zowel ouder als kind. Deze kinderwagen heeft namelijk een verstelbare voetensteun en zonnekap, waardoor je 10 cm. extra zitruimte creëert. Daarnaast zorgt het nieuwe ontwerp van het frame voor een verschuiving van het zwaartepunt, waardoor het rijcomfort is verbeterd. Ook heeft deze kinderwagen een aantal nieuwe praktische kenmerken voor ouders. Zo gebruik je de wagen met maar één hand. Je klapt de wagen in, klapt hem weer uit, verstelt de duwbeugel en dat allemaal terwijl je altijd één hand vrijhoudt.

De verschillen tussen de Bugaboo Fox3 en Fox5 kinderwagen

Bedenk welke kenmerken jij belangrijk vindt bij de aanschaf van een kinderwagen en haal zo de perfecte reisgenoot in huis voor de eerste levensjaren van jouw kindje. Bekijk in één oogopslag de verschillen tussen de Fox3 en Fox5 kinderwagen:

 

Fox3  Fox5

Geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar oud (max. 22 kg) + +
Zelfstaand wanneer ingeklapt + +
Verstelbare duwbeugel + +
Met wieg inklapbaar + +
Anti-lek wielen geschikt voor off-road wandelingen + +
Uittrekbare zonnekap met kijkvenster + +
Met één hand in- en uitklappen en duwbeugel verstellen +
Voetensteun en zonnekap met 5 cm. verlengbaar +
Gemaakt van bio-based materiaal +
Uitvouwbare boodschappenmand +
Draaggewicht boodschappenmand 35 liter 39 liter
Gewicht wagen (incl. zitje) 9,9 kg. 10,42 kg.
Ventilatie Zonnekap en wieg Zonnekap, wieg en stoelbekleding