Bestel nu, betaal later
Gratis verzending
30 dagen retourtermijn
Menu

Comfortabel en stijlvol, ontdek de BabyBjörn Draagzak Mini

Advertorial BabyBjörn uitgelichte header (989x620)

Wil je jouw pasgeboren baby op een comfortabele én stijlvolle manier dragen? Dan is de BabyBjörn Draagzak Mini de perfecte keuze voor jou! Deze unieke draagzak is geschikt vanaf de geboorte. Naast comfortabel is het ook nog eens een stijlvol item. Deze drager combineert duurzaamheid met superzachte materialen, waardoor jouw kleintje zich altijd geborgen voelt.

Licht en compact

De BabyBjörn Draagzak Mini is ontworpen met jou en je baby in gedachten. Licht en compact, het is de ideale metgezel voor onderweg. Perfect om mee te nemen in je verzorgingstas. Of je nu boodschappen doet, een wandeling maakt of gewoon thuis bent jouw kleintje blijft altijd dichtbij en veilig. Wat maakt de Mini verder zo bijzonder?

Perfecte eerste draagzak

De draagzak is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’s. Vanaf dag één draag jij je kindje al in de kleine maar krachtige BabyBjörn Mini, die eenvoudig te gebruiken is. Draag je kind hoog op je borst, zodat hij of zij altijd jouw hartslag voelt – een gevoel van geborgenheid dat onbetaalbaar is. Vanaf 5 maanden is het mogelijk je kindje met zijn gezicht van je af te dragen. Gebruik de Mini tot je kindje ongeveer 11 kg. weegt.

Optimale ondersteuning

Wist je dat BabyBjörn draagzakken ontwerpt in samenwerking met experts? Daardoor biedt het stijlvolle item optimale ondersteuning. Je kindje zit rechtop met bewegingsvrijheid voor beentjes en armpjes en een goede ondersteuning voor hoofd en nek. De Mini Draagzak heeft een stevige en verstelbare hoofdsteun. Daarnaast is de zachte stof is comfortabel voor je kleintje en door deze stof heen controleer je met je handen de natuurlijke curve van je kindje zijn rug.

Zacht en flexibel

Gemaakt van superzachte stoffen die heerlijk comfortabel aanvoelen op de gevoelige huid van je kleintje. Met slechts een paar verstelbare gespen is de draagzak snel en gemakkelijk aan te doen, perfect voor die momenten waarop je je baby in slaap wilt wiegen of snel uit de drager wilt halen.

Houd je kindje koel

Wandelen tijdens de warmere maanden doe je met de BabyBjörn Mini. De luchtige stof voert overtollige warmte af en houd je kindje lekker koel. Gemaakt van 100% polyester is de draagzak flexibel maar ook superzacht. Oftewel, geschikt voor de tere babyhuid en ongelofelijk comfortabel. Je loopt er stijlvol bij terwijl de natuurlijke C-houding je kind ondersteunt. Ben je klaar om het avontuur met je kleintje aan te gaan?

Advertorial BabyBjörn lifestyle afbeelding (450x450) Advertorial BabyBjörn lifestyle afbeelding-2 (450x450)